tag:blogger.com,1999:blog-542154400070686928.post6154806090817574668..comments2023-08-12T13:25:56.559+02:00Comments on Ada w kuchni: Feta z mleka koziegoAda w kuchnihttp://www.blogger.com/profile/10715732905901338435noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-542154400070686928.post-9368421610190381592016-08-24T15:42:01.972+02:002016-08-24T15:42:01.972+02:00Serowarstwo zawsze wydawało mi się wyższym stopnie...Serowarstwo zawsze wydawało mi się wyższym stopniem wtajemniczenia : ) Jednak niektóre sery są proste w przygotowaniu i bez problemu zrobią je także amatorzy. Z pewnością taki ser jest o niebo bardziej wartościowy niż ten ze sklepu o wątpliwej jakości składzie. Sama lubię fetę jako dodatek do sałatek i kapek, a po przeczytaniu tego przepisu mam chęć zrobić ją samodzielnie. Dzięki za tak szczegółową i przystępną instrukcję, pozdrawiam!Domowe serowarstwohttp://www.malinowynos.pl/noreply@blogger.com